Руският президент Владимир Путин не е обсъждал с американския си

...
Руският президент Владимир Путин не е обсъждал с американския си
Коментари Харесай

Тръмп и Путин не са си говорили за проститутки

Руският президент Владимир Путин не е обсъждал с американския си сътрудник Доналд Тръмп тематики, свързани с съветските проститутки. Това съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от РИА Новости.

Коментарът му е изработен поради изказванието на някогашния шеф на ФБР Джеймс Коми, че двамата водачи са обсъждали проститутки. В записките му се твърди точно това.

Бившият началник на разузнаването съобщи, че Тръмп му е споделил забавни детайлности от диалог с Путин. В него съветският президент е споделил, че Русия има „ най-красивите проститутки “ в света. Дмитрий Песков съобщи, че двамата водачи в никакъв случай не са обсъждали сходно нещо. „ Що се отнася до останалата част от наличието на книгата, не мога да преценява. Не сме я чели “, съобщи Песков.

През 2016 година претендентът на републиканците Доналд Тръмп завоюва президентските избори в страната, побеждавайки кандидатката на демократите Хилъри Клинтън. Тръмп беше упрекнат за връзки с Русия. Той съобщи, че демократите употребяват този мотив, с цел да оправдаят загубата си на изборите. Кремъл също отхвърля.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР