Руският президент Владимир Путин нареди служителите на реда и служителите

...
Руският президент Владимир Путин нареди служителите на реда и служителите
Коментари Харесай

Путин дава пари на полицаите и военните преди парламентарните избори в Русия

Руският президент Владимир Путин подреди чиновниците на реда и чиновниците на армията да получат 200 $, до момента в който той търси поддръжка за непопулярната си партия " Единна Русия " преди парламентарните избори идващия месец, осведоми " Франс прес ".

Подаянията в брой следват по-ранни еднократни заплащания за пенсионери в размер на 135 $ преди изборите за Държавната дума (долната камара на съветския парламент) на 19 септември, като рейтингите на " Единна Русия " бяха наранени от повишението на цените, съчетано със спадащите заплати.

Руският портал за правна информация сподели, че Путин е подписал укази, с които се разпореждат еднократни парични заплащания в размер на 15 000 рубли (200 долара) за членове на военните и правоприлагащите органи, които да бъдат раздадени през септември за тяхната " обществена отбрана ".

Плащанията идват, когато съветските управляващи се борят да лимитират възходящата инфлация, като Путин подреди на държавното управление си няколко пъти от края на 2020 година да предприеме ограничения за слагане на цените под надзор.

Годишната инфлация е достигнала 6,5 %, съгласно централната банка, която през юни увеличи главния си лихвен % до същата цифра - най -голямото й нарастване след валутна рецесия през 2014 година

През последните години рейтингът на " Единна Русия " спадна, откакто държавното управление одобри спорен пенсионен проект през 2018 година и защото стопанската система на страната беше в застой.

Управляващата партия гласоподава с към 30 %, съгласно държавния социологически социолог ВЦИОМ-спад от 10 точки по отношение на последните избори за долна камара през 2016 година

Понастоящем той управлява 75 % от местата в Държавната дума, като останалите се държат от партии, които се считат за изпълняващи предлагането на Кремъл.

Преди гласуването през септември съветските управляващи започнаха репресии против опозицията и самостоятелните медии.

Лидерът на опозицията в пандиза Алексей Навални видя, че неговите организации са оповестени за " екстремистки " и неразрешени в страната, до момента в който всички негови най -големи съдружници са избягали.

Междувременно водещи самостоятелни медии, в това число новинарския уеб страница Meduza и телевизионния канал " Дожд ", бяха избрани за " задгранични сътрудници ", до момента в който проверяващият " Проект " бе разгласен за " нежелана организация ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР