Руският президент Владимир Путин може да стане кръстник на дъщерята

...
Руският президент Владимир Путин може да стане кръстник на дъщерята
Коментари Харесай

Оливър Стоун помолил Путин да стане кръстник на дъщеря му

Руският президент Владимир Путин може да стане кръстник на дъщерята на американския режисьор Оливър Стоун , написа РИА Новости.

По време на изявление с известния режисьор Путин споделил, че украинският политик Виктор Медведчук , с който се познават добре, го помолил да вземе присъединяване в кръщението на щерка му. " Според нашата православна традиция не би трябвало да се отхвърля " , обяснил Путин. Той подчертал, че „ да бъдеш кръстник постоянно е огромна чест ”.
 Владимир Путин в Рим БГНЕС
„ В подобен случай бих ви помолил да станете кръстник на моята щерка “, реагирал незабавно Стоун. От своя страна Путин се поинтересувал дали тя е православна.

„ Ще я създадем “, уверил Стоун съветския водач. „ Но би трябвало да я попитате “ , настоял Путин.-->

Режисьорът споделил, че щерка му е вярваща, отгледана в християнската традиция и кръщението е допустимо, " единствено в случай че тя бъде в църквата ".

„ Разбира се. На какъв брой години е тя? “, попитал президентът. Стоун дал отговор, че щерка му е на 22 години и на собствен ред запитал Путин на какъв брой деца е кръстник . Президентът не показал броя, само че отбелязал, че са доста малко.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР