Руският президент Владимир Путин може да обяви победа във войната

...
Руският президент Владимир Путин може да обяви победа във войната
Коментари Харесай

Тази дата е съдбоносна за Путин. На нея той ще обяви голяма новина

Руският президент Владимир Путин може да разгласи победа във войната против Украйна на 7 октомври - рождения си ден. Това мнение изрази съветският опозиционер Гари Каспаров в изявление за Obozrevatel.

Каспаров означи, че диктаторите обичат годишнини и всевъзможни " забележителни " дати. Именно заради това Путин може да избере тази дата, на която ще чества 70-годишнината си. " Почти съм сигурен, че оповестяването на успеха е планувано за тази дата ", сподели Каспаров. Опозиционерът означи, че в Кремъл схващат, че не могат да завоюват войната.

„ Мисля, че там е надвил прочут здрав разсъдък, че те не могат да завоюват войната в степента, в която са възнамерявали, което значи, че е належащо да се фиксират териториални придобивки, да се окопават и да се договаря от позиция на силата, както счита Путин “, изясни Каспаров.

Според Каспаров идващите няколко седмици ще бъдат решаващи и освобождението на Херсон може да се трансформира в повратна точка във войната. Той означи, че триумфите на Украйна през последните дни са забавили настъплението на Руската федерация и са провокирали суматоха измежду окупаторите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР