Руският президент Владимир Путин може да бъде принуден да се

...
Руският президент Владимир Путин може да бъде принуден да се
Коментари Харесай

Daily Mail: Оперират Путин от рак, властта отива в други ръце

Руският президент Владимир Путин може да бъде заставен да се откаже от контрола над войната в Украйна за дни, защото е планувана дата за интервенция от рак, твърди „ вътрешен човек в Кремъл “, представен от Daily Mail.
Говори се, че съветският деспот ще номинира твърдолинейния началник на Съвета за сигурност и някогашен началник на ФСБ Николай Патрушев да поеме контрола над нашествието, до момента в който той е под ножа.
70-годишният Патрушев се счита за основен проектант на военната тактика до момента и индивидът, който убедил Путин, че Киев е цялостен с неонацисти.
Източникът, непосредствен до Кремъл, твърди, че Путин е отлагал интервенцията си, която в този момент ще се организира преди Деня на успеха на 9 май. Новината идва на фона на спекулациите, че Путин ще стартира тотална война в Украйна и ще подреди всеобща готовност на военновъзрастни мъже, което съставлява забележителен политически риск.
Раковата интервенция на Путин е била планувана за втората половина на април, само че е била отсрочена. Източникът твърди, че съветският президент има рак на стомаха, а също така страда и от Паркинсон. Кремъл постоянно изрично е отричал, че Путин има медицински проблеми, и го показва пред обществото като мачо в съвършено здраве. На фрагменти, снимани неотдавна обаче, се вижда по какъв начин ръката му трепери, което слага под въпрос какъв брой е кадърен за тази служба.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР