Руският президент Владимир Путин, който започна пълномащабна инвазия в Украйна,

...
Руският президент Владимир Путин, който започна пълномащабна инвазия в Украйна,
Коментари Харесай

Учителка на Путин: Никога не прощава на хората, които го предават

Руският президент Владимир Путин, който стартира пълномащабна инвазия в Украйна, е станал неразговорлив още на 11-годишна възраст

За това споделя учителката му Вера Гуревич, чиито мемоари могат да бъдат открити в биографичната книга за съветския водач " От първо лице ", написа Mirror, представен от Actualno.

След като забелязала измененията в юношата Путин, Гуревич се пробвала да му помогне. Но неин сътрудник бил на друго мнение - той определил бъдещия президент като " лицемерен и безсистемен ".

В книгата самият Путин признава, че като дете е бил " гамен " и се е държал необичайно. Вера Гуревич открила измененията в държанието му, когато бил младеж - съгласно думите ѝ тя забелязала, че той " потегля по неверен път ".

В изявление, оповестено в биографията на Путин, учителката му споделя, че видяла капацитет в него, само че надалеч не всички споделяли благосклонностите й.

В книгата самият Путин споделя, че е харесвал учебното заведение, стига да го приемали за " неофициалния водач ". Забелязвайки, че бъдещият президент се е свързал с неприятна компания, Вера Гуревич се пробвала да му помогне.

Тогава Путин почнал да спортува. Той избягвал другите възпитаници, не обичал да върви на танци и вечеринки, защото не му допадало да поддържа връзка с връстниците си. Путин си сложил цели и посветил доста време на джудото, пробвайки се да се потвърди, разкрива той в книгата си.

През 2000 година, когато Вера Гуревич даде изявление, тя съобщи, че го счита за " добър човек ", напомня изданието. " Но той в никакъв случай не прости на хората, които го предават или се отнасят неприятно с него ", споделя тя.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР