Руският президент Владимир Путин, който сега е в Сочи в

...
Руският президент Владимир Путин, който сега е в Сочи в
Коментари Харесай

Владимир Путин се похвали с добър резултат от теста си за антитела след ваксинацията

Руският президент Владимир Путин, който в този момент е в Сочи в резиденцията си Бочаров Ручей, разгласи, че резултата от имунизацията му е доста добър, съобщи ТАСС.

Той е минал тест за антитела против ковид, който е посочил коефициент на категоричност (съотношението на оптичната компактност на проба от пациент към праговата стойност) от 15.

" Лекарите споделиха, че този резултат е добър ", сподели Путин и добави, че е издържал теста на 9 май.

Ръководителят на страната направи тест за антитела на 9 май. Той напомни, че 23 март е получил първата доза на ваксина против ковид, а на 14 април втората инжекция на лекарството. След имунизацията президентът на Русия акцентира, че съгласно лекарите той е имал добър имунен отговор. Въпреки това съветският водач не разкри името на имунизацията, която му инжектираха. По думите му единствено лекарят му знае за това.

Държавният глава означи още, че обстановката с разпространяването на ковид в Русия остава постоянна, само че е належащо да се продължат имунизациите и тестванията на жителите за зараза.

" -->, които към този момент са имунизирани. Резултатите са доста положителни в страната ", сподели още Путин.

По-рано ръководителят на съветското министерство на опазването на здравето Михаил Мурашко съобщи, че груповият имунитет против коронавирусна зараза COVID-19 може да бъде образуван в Русия до септември.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР