Руският президент Владимир Путин каза днес, че Федералната служба за

...
Руският президент Владимир Путин каза днес, че Федералната служба за
Коментари Харесай

Владимир Путин обвини Запада в заговор за убийство на руски журналист

Руският президент Владимир Путин сподели през днешния ден, че Федералната работа за сигурност (ФСС) на Русия е осуетила западен скрит план за ликвидиране на изтъкнат съветски публицист, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 4604
" Тази заран ФСС спря активността на терористична група, възнамерявала да нападне и убие прочут съветски ефирен публицист ", съобщи Путин.

Държавният глава сподели, че Западът се пробва да унищожи Русия от вътрешната страна, само че че сходни опити няма да съумеят. По думите му Централното разследващо ръководство (ЦРУ) на Съединени американски щати управлява старания за подкопаване на Русия и поучава украинското държавно управление.

Путин съобщи, че непознати медийни организации и обществени медии са били употребявани от Запада за провокации против съветската войска. Според него сходни дейности би трябвало да бъдат спрени.

ФСС заяви, че е задържала група неонацисти, възнамерявала по разпореждане на Службата за сигурност на Украйна (ССУ) да убие журналиста Владимир Соловьов.

56-годишният публицист е считан за всекидневен говорителна Кремъл.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР