Руският президент Владимир Путин каза, че президентът Клинтън му е

...
Руският президент Владимир Путин каза, че президентът Клинтън му е
Коментари Харесай

Путин казва, че Бил Клинтън му е казал, че Русия може да се присъедини към НАТО, преди часове по-късно да се оттегли

Руският президент Владимир Путин сподели, че президентът Клинтън му е споделил, че счита, че Русия има късмет да бъде призната в НАТО, само че по-късно сподели на Путин, че е нямаше да се случи.

В изявление с Тъкър Карлсън в Кремъл Путин сподели, че откакто стана президент през 2000 година, той попита Клинтън по време на посещаване в Москва дали счита, че Русия има късмет да се причисли към отбранителния съюз, откакто напрежението се уталожи края на Югославската война.

„ На среща тук в Кремъл с отиващия си президент Бил Клинтън, тъкмо тук, в прилежащата стая, му споделих, попитах го: „ Бил, мислиш ли, че в случай че Русия изиска да се причисли към НАТО, мислиш ли би ли се случило? “ Изведнъж той сподели: „ Знаеш ли, забавно е. Мисля, че да “, сподели Путин на Карлсън.

„ Но вечерта, когато се срещнахме на вечеря, той сподели: „ Знаеш ли, приказвах с моя екип, не, в този момент не е допустимо. “ Можете да го попитате. Мисля, че той ще гледа нашето изявление, ще го удостовери “, сподели съветският президент.

„ Не бих споделил нищо по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР