Руският президент Владимир Путин, както и други лидери на страната,

...
Руският президент Владимир Путин, както и други лидери на страната,
Коментари Харесай

Медведев: Руското ръководство няма сметки и имоти в чужбина

Руският президент Владимир Путин, както и други водачи на страната, нямат сметки, имущество или други значими ползи в чужбина. Това съобщи заместник-ръководителят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев в своя Telegram канал във вторник.

Говорейки за глобите на Запада против Москва, политикът се запита „ кой в ​​крайна сметка създателите желаят да санкционират “: " Президентът, политическото и военно управление на страната? Не. Това е явно. И техните основатели признават това. Никой от нас няма непозната благосъстоятелност, сметки или обилни ползи в чужбина. Ние не вървим там да почиваме и работим. “

Западните наказания са ориентирани особено против народа на Русия, тези решения се основават на омразата към руснаците, сподели Дмитрий Медведев, заместник-ръководител на Съвета за сигурност на Руската федерация.

" Против кого е всичко това? Изводът е непоносим - тези наказания са ориентирани тъкмо против народа на Русия. Това умозаключение е обезкуражаващо, само че, уви, е правилно. Те ни ненавиждат всички! Тези решения се основават на ненавист към Русия - към руснаците, към всички нейни поданици ", ", написа още Медведев в своя Telegram канал.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР