Руският президент Владимир Путин извика спомена за съветски героизъм във

...
Руският президент Владимир Путин извика спомена за съветски героизъм във
Коментари Харесай

Реакции на речта на Путин: Луд старец в самоизолация, който вади цитати от чекмеджето за зомбита

Руският президент Владимир Путин извика загатна за руски подвиг във Втората международна война в понеделник, за да подтикне армията си към победа в Украйна , заявявайки, че Западът се " приготвя за нахлуването на нашата земя, в това число Крим ", написа " Ройтерс ".

по случай годишнината от успеха на Съветския съюз над нацистка Германия през 1945 година

Ето реакции на речта на Путин и честванията на Деня на успеха в Москва и другаде:

Михаил Подоляк:

" Страните от НАТО нямаше да нападат Русия. Украйна не е възнамерявала да нападна Крим . "

Бен Уолъс:

" Не може да има ден на победа, единствено непочтеност и несъмнено проваляне в Украйна ... Той (Путин) би трябвало да се помири с това по какъв начин е изгубил в дълготраен проект и е безусловно изгубен. "

Кира Ярмиш , представител в заточение на опозиционния водач Алексей Навални :

" Старец, вманиачен в самоизолирането си, стои самичък на подиума ..., кашля и споделя нещо за нацисти от НАТО. Не мисля, че даже най-преданият последовател на Путин ще повярва, че това е облик на победа. "

Критикът на Кремъл в заточение и някогашен съветски олигарх Михаил Ходорковски :

" На 9 май 1945 година нацистите, които бомбардират Киев в 4 ч. сутринта на 22 юни 1941 година, капитулираха . В 4 ч. сутринта на 24 февруари 2022 година под знаците на фашистките зли духове Киев още веднъж е бомбардиран от потомците на някои от спечелилите, които станаха фашисти . "
 Мариупол през днешния ден: 330 метра Георгиевска лента и взлом на
Мариупол през днешния ден: 330 метра Георгиевска лента и взлом на " Азовстал "

На видео от дрон се виждат сред 200 и 300 души

Съюзниците на политическия деятел в пандиза Андрей Пивоваров туитираха от акаунта му: " Путин постави цветя на паметниците на градовете-герои Киев и Одеса. Не се изисква коментар ".

Генадий Гудков , някогашен народен представител в заточение и член на демократичната съпротива :

" Путин повтори цитати от чекмеджето за зомбита ... Така че Кремъл към този момент не разполага с трикове. Сега провалянето на Путин е въпрос на време ! "

Майкъл Макфол, някогашен дипломат на Съединени американски щати в Русия : " На Деня на успеха Путин губи войната си в Украйна . Време е съветските бойци да се приберат вкъщи . "

Сергей Нечаев, дипломат на Русия в Германия , на честване на Деня на успеха пред Бранденбургската врата в Берлин:

" По това време Украйна беше част от Съветския съюз и украинските бойци също бяха герои, които се биеха в Червената войска. Ние не разделяме тази победа на национални единици . "

Жителката на Москва Лариса на парада за Деня на успеха:

" Преподавам в общински лицей и нашите момчета го поддържат... Не единствено учителите, само че и децата . Те поддържат военната интервенция. "

Олга, участваща в марша на безсмъртния полк в Санкт Петербург в памет на руснаците, взели участие във Втората международна война:

" Имам наследник, който в този момент приключва магистратурата си, доста се тормозя за него. Наистина. Познавам доста майки, чиито синове към този момент са в наборна възраст . Тези майки не знаят какво да вършат със себе си... пробват се да намерят някакъв метод да спасят децата си от тази война . "

Междувременно менютата на съветската сателитна телевизия бяха за малко изменени , с цел да покажат на московските фенове известия за войната, в това число: " По ръцете ви е кръвта на хиляди украинци и стотици мъртви деца . Телевизията и управляващите лъжат. Не на войната. "
 Журналисти стачкуваха срещу Путин и войната в уеб страницата Lenta.ru
Журналисти стачкуваха срещу Путин и войната в уеб страницата Lenta.ru

Бяха оповестени над сериозни материали, които към този момент са свалени
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР