Руският президент Владимир Путин изпрати поздравления до служители и представители

...
Руският президент Владимир Путин изпрати поздравления до служители и представители
Коментари Харесай

Путин към местните власти: Разчитам на вас!

Руският президент Владимир Путин изпрати поздравления до чиновници и представители на общинските управляващи. На сайта на Кремъл бе оповестена приветствена депеша.

" Скъпи другари! Поздравления за Деня на локалното самоуправление. Институцията на локалното самоуправление има богата история у нас, която стартира на 21 април 1785 година с подписването на Хартата на градовете от Екатерина II “, се споделя в известието.

Президентът означи значимата и виновна задача на локалните управляващи. „ Подобряването на обществената инфраструктура на нашите градове, подобряването на селските региони и решаването на най-популярните, ежедневни проблеми на хората значително зависи от тяхната ефикасна, добре координирана работа. Тук в действителност разчитаме на вас - чиновници на всички равнища на общинската власт, на вашия професионализъм, сензитивност и угриженост, на вашето откровено предпочитание да измененията живота на сънародниците си към по-добро ", означи Путин. Президентът акцентира и значимостта на поддръжката за значими публични начинания, основаване на условия за присъединяване на хората в определянето на целите за развиване на техните градове и в реализацията на планове и стратегии.

Той пожела триумф и всичко най-хубаво на чиновниците и представителите на общинската власт.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР