Руският президент Владимир Путин иска да хвърли вината върху Украйна,

...
Руският президент Владимир Путин иска да хвърли вината върху Украйна,
Коментари Харесай

Зеленски: Путин иска да хвърли вината върху Украйна

Руският президент Владимир Путин желае да хвърли виновността върху Украйна, сподели през днешния ден украинският президент Володимир Зеленски по отношение на вчерашната офанзива край Москва, при която бяха убити доста хора, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

" Това, което се случи през вчерашния ден в Москва, е ясно - Путин и останалите негодници се пробват просто да хвърлят виновността върху някого другиго ", сподели Зеленски в обичайното си ежедневно послание, откакто съветски представители намекнаха, че е допустимо Украйна да е забъркана във вчерашната офанзива.

Путин може да употребява терористите, които изпрати на гибел в Украйна, с цел да спре тероризма в Русия, сподели още Зеленски, имайки поради сражаващите се в Украйна съветски бойци.

Това, че Путин мълча 24 часа и след това се опита да хвърли върху Украйна виновността за вчерашното нахлуване, беше " безусловно предсказуемо ", сподели още украинският водач.

Въоръжени лица направиха през вчерашния ден нахлуване в концертна зала край Москва, при което бяха убити 133 души. Руският президент Владимир Путин назова офанзивата " кървясъл терористичен акт ".

Путин сподели в телевизионно послание, че са били арестувани четиримата директни причинители, които по думите му са се пробвали да избягат в Украйна. Световните организации означават, че съветският президент не е дал доказателство за изказванието си, че причинителите са се пробвали да избягат в Украйна.

Отговорност за нападението пое групировката " Ислямска страна ". В канала в " Телеграм " на свързаната с нея " осведомителна организация Амак " бе оповестена фотография на четиримата нападатели.

По-рано през днешния ден Федералната работа за сигурност на Русия заяви за арестувани 11 души по отношение на нападението, в това число четиримата директно забъркани в офанзивата./Fakti.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР