Руският президент Владимир Путин има две, а може би три

...
Руският президент Владимир Путин има две, а може би три
Коментари Харесай

Това и в Русия не го знаят: Колко всъщност са дъщерите на Путин?

Руският президент Владимир Путин има две, а може би три или четири дъщери, само че той съвсем не приказва за тях.

67-годишният Путин държи персоналния си живот в загадка, с цел да могат децата му да живеят по-нормално, написа Business Insider, представен от profit.bg.

От първия му брак преди 30 години до последните спекулации за връзката му с някогашна гимнастичка, администрацията на Путин се пробва по всевъзможен метод да държи медиите настрани от персоналния му живот.

Те желаят да го виждаме единствено в ролята му на политик или на мъжа, яздещ коне, вдигащ тежести, играещ хокей или ловящ риба гол до кръста.

Щитът, построен към децата му, кара част от хората даже да се запитат – има ли Путин въобще деца?

Според непотвърдена информация, Путин има две дъщери от своя първи брак, както и още една, а може би две, родени по-скоро – през 2015 година

Путин има две дъщери – Мария и Катерина, от брака си с Людмила Шкребнева. Президентът се разведе с някогашната стюардеса през 2013 година

Мария е родена в Санкт Петербург през 1985 година, а Катерина се ражда година по-късно, само че в Германия. Семейството живее по това време там, където работи Владимир Путин.

Двете дъщери на Путин са кръстени на бабите си. Мария носи името на баба си Маша, а Катерина – на Катя.

Когато фамилията се връща в Москва през 1996 година, девойките не престават образованието си в немско учебно заведение. След избирането на Путин за президент те напущат учебното заведение и не престават образованието си у дома.

„ Не всички татковци са толкоз любвеобилни към децата си, колкото Владимир ", споделя Людмила Шкребнева пред правителсвения уебсайт. "Той постоянно ги е глезил, до момента в който аз бях тази, която ги дисциплинираше “.

Мария учи биология, а по-късно и медицина в Москва, до момента в който Катерина учи азиатски науки. Двете девойки посещават университета с подправени самоличности.

Досега в никакъв случай не е оповестена публична фотография на семейство Путин.

35-годишната сега Мария през днешния ден живее в Нидерландия с Йорит Фаасен, от който има дете. През 2017 година Путин споделя, че за жалост доста рядко има опцията да играе с внука си.

Катерина живее пищно, разполага с първокласни жилища и натрупа благосъстояние.

Освен че е акробатична танцьорка, тя заема висша позиция в Московския държавен университет и оглавява развъдник за стартъпи, ръководещ вложения за 1.7 милиарда $.

Смята се, че се омъжва през 2013 година за Кирил Шамалов, само че двамата се развеждат през 2018 година По това време се смята, че фамилията разполага с активи за 2 милиарда $.

Катерина прави дебют в публичната телевизия през декември 2018 година, поканена като специалист по биотехнологии.

В последните години слуховете от Москва са, че Путин има и трета щерка, а може би и четвърта. След развода си с Людмила за него се приказва, че е непосредствен с някогашната гимнастичка Алина Кабаева.

Нито децата, нито връзката му с Алина обаче са доказани. Преди години се появиха изявления, че Кабаева е родила близнаци на Путин, само че за това също няма публична информация.

Във вторник Путин разгласи, че съветската ваксина срещу COVID-19 е тествана върху щерка му, само че той по този начин и не посочи за кое дете става въпрос.

„ Дъщеря ми също взе присъединяване в тестванията на имунизацията. След две ваксини, тя се усеща по-добре и е построила антитела ", сподели още съветският президент.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР