Руският президент Владимир Путин играе дългата игра“ в Украйна и

...
Руският президент Владимир Путин играе дългата игра“ в Украйна и
Коментари Харесай

Макгрегър: Дългата игра на Путин ще разпадне НАТО

Руският президент Владимир Путин „ играе дългата игра “ в Украйна и чака обстановката в страната да се утежни, което да докара до разпадането на НАТО.

За това предизвести полковник Дъглас Макгрегър, някогашен консултант на ръководителя на Министерството на защитата на Съединени американски щати по времето на президента Доналд Тръмп, в канала Redacted в YouTube.

„ Президентът Путин е решил да изчака. Мисля, че той в действителност има вяра, че обстановката в Европа ще се утежни толкоз доста, че НАТО просто ще се разпадне “, сподели полковникът.

Той добави също, че продължаването на войната в Украйна ще докара до отмалялост в европейските страни, които са изправени пред стопански проблеми поради глобите. По-специално той даде образец с Германия, където съгласно него се следи деиндустриализация.

По-рано Макгрегър съобщи, че ученията на НАТО в Черно море заплашват с огромни проблеми Съединени американски щати и могат да доведат до война с Русия. Макгрегър посочи смисъла на Черно море за Русия, сравнявайки го със смисъла на Карибско море за Съединени американски щати.

 

Източник kritichno.bg

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР