Руският президент Владимир Путин и лидерът на Северна Корея Ким

...
Руският президент Владимир Путин и лидерът на Северна Корея Ким
Коментари Харесай

Путин и Ким на четири очи

Руският президент Владимир Путин и водачът на Северна Корея Ким Чен-ун ще се срещнат до края на този месец, се споделя в известие на Кремъл, представено от ТАСС.

"Владимир Путин ще се срещне с водача на КНДР Ким Чен-ун. По покана на Владимир Путин ръководителят на Държавния съвет на Корейската народно-демократична република Ким Чен-ун ще посети Руската федерация през втората половина на април ", се споделя в известието.

По-рано южнокорейската организация Йонхап заяви, че визитата на Ким в Русия може да се състои идната седмица. По информация на организацията руско-севернокорейската среща на високо ниво ще се състои най-вероятно във Владивосток. Освен това, както заяви помощникът на президента Юрий Ушаков, на 26 и 27 април Путин ще взе участие в интернационалния конгрес "Един пояс, веднъж " в Пекин.

Още предходната година се обсъждаха няколко разновидността за образуване на среща сред Путин и Ким, в това число във Владивосток - на Източния стопански конгрес при започване на септември 2018 година, напомня ТАСС. Руските управляващи подчертаха, че са подготвени да одобряват водача на Пхенян във всяко комфортно за него време.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР