Руският президент Владимир Путин е поискал реални гаранции от Киев,

...
Руският президент Владимир Путин е поискал реални гаранции от Киев,
Коментари Харесай

Путин иска разследване за атака срещу руски кораби преди да възобнови износа на зърно

Руският президент Владимир Путин е изискал " действителни гаранции " от Киев, че " не употребява филантропичния кулоар за военни цели ".
Това стана ясно от телефонен диалог с турския му сътрудник Реджеп Тайип Ердоган във вторник, представен в изказване на Кремъл.
Русия заяви, че се отдръпва от договорката на 29 октомври, като упрекна Украйна в корист с филантропичния транспортен кулоар, основан според договорката, за офанзива против съветски кораби в Крим. Киев отхвърли това като " подправен предлог " за Москва да се отдръпна от договорката.
Споразумението, реализирано с посредничеството на Турция и Организация на обединените нации, е от основно значение за облекчение на световната продоволствена рецесия и обезпечаване на храна в бедните страни в Азия и Африка.
Путин също по този начин е споделил, че обновяване на договорката може да се реализира единствено откакто той получи тези гаранции и след " задълбочено следствие " на хипотетична офанзива против съветски кораби в кримското военноморско пристанище Севастопол от дронове.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР