Руският президент Владимир Путин е наредил на руските служби за

...
Руският президент Владимир Путин е наредил на руските служби за
Коментари Харесай

Сън: Путин иска да посее хаос във Великобритания

Руският президент Владимир Путин е наредил на съветските служби за сигурност да засилят набирането на шпиони в Обединеното кралство, с цел да " сеят безпорядък " на Острова.

Това заяви британският таблоид " Сън ".

Журналистите настояват, че разполагат с имейли от източници, близки до Кремъл. Говори се за рекрутиране на хора, които биха били способни да правят саботажи против огромни суми пари.

" Целта е да се ускори работата на сътрудници под прикритие с секрети източници във всички сфери на английското общество, най-много измежду държавните чиновници и политиците от всевъзможен сан, в това число тези, които заседават в Народното събрание ", се споделя в имейла.
 ISW: Путин не желае риска от директен спор с НАТО
ISW: Путин не желае риска от директен спор с НАТО

Руските сили нанесоха още една солидна серия от удари с ракети и безпилотни самолети в Украйна на 10 февруари

Потенциалните сътрудници могат да бъдат открити посредством усилване на наблюдението на дипломатическия личен състав в съветското посолство, споделя източникът.

Бившият началник на MI6 сър Ричард Диърлав съобщи, че шпионите биха могли да се насочат и към тематиката за поддръжката за Украйна .

" Те ще се съсредоточат върху Обединеното кралство, с цел да схванат какво се случва в сърцето на държавното управление, какво е отношението ни към войната в Украйна, какви са връзките ни с украинците ", счита някогашният началник на MI6 сър Ричард Диърлав.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР