Руският президент Владимир Путин е фен на вземането на вани

...
Руският президент Владимир Путин е фен на вземането на вани
Коментари Харесай

Светът се шокира от тази новина! Путин обича да се къпе във вана, пълна с кръв от ...

Руският президент Владимир Путин е почитател на вземането на вани в кръв, извлечена от отрязани рога на марийски елени, сочат съветски отчети, представени от express.co.uk. Древната традиция се възприема като балсам, задвижващ тестостерона и подобряващ здравето и потентността на мъжете. Преди визитата му в планината Алтай през предходната година бяха приготвени към 70 кг еленски рога за съветския водач, заяви локалният медиен клуб kapitalist.tv.

Военните деятели осъдиха практиката на ампутиране на рога без упойка за добиване на кръв, наречена " естествена виагра ".

Путин за пръв път попитал за медицинските преимущества на екстракта от еленски рога преди десетилетие. Тогава и съветският министър-председател Дмитрий Медведев също се поинтересувал от кръвта. Оттогава президентът посещава Алтай доста пъти, от време на време даже няколко пъти в годината. Той се съветвал и с медицинския експерт Александър Зуйков.

Твърди се, че Путин разкрил процедурата и на някогашния италиански министър председател Силвио Берлускони по време на сибирска аудиенция през 2015 година

Фермер от Алтай, който изнася рога за потреблението им в китайски лекувания, съобщи: " Червеният дестилат от еленски рога работи като мощен тоник, изключително за силата на мъжете. Укрепва костите на тялото, мускулите, зъбите, зрението и слуха, лекува плеврит, пневмония, астма, болки в ставите, остеопороза и проблеми с гръбначния дирек ".

Червените рога са наричани " златни рога " в съветската литература от 15-ти век и се счита, че усъвършенстват половите достижения.

Кръвта се извлича и се вари в " бульон ", който се употребява за червени бани.

Някои руснаци избират да пият кръвта, да вземем за пример телевизионната водеща Лена Ленина.

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР