Руският президент Владимир Путин довери днес на среща с ученици

...
Руският президент Владимир Путин довери днес на среща с ученици
Коментари Харесай

Детската мечта на Путин

Руският президент Владимир Путин довери през днешния ден на среща с възпитаници във връзка началото на новата образователна година, че е осъществил детската си фантазия - да служи на Русия, съобщи Франс прес. 68-годишният Путин повтори нееднократно какъв брой е значимо " човек да има вяра в себе си " и " да не се опасява да мечтае ", с цел да реализира персонален триумф.

" Ще прозвучи патетично, само че всичко се въртеше към едно нещо: да послужвам на отечеството. И през днешния ден върша тъкмо това. Затова считам, че съумях да осъществя фантазията си ", сподели той в отговор на въпрос за фантазиите си като дете.

Путин стана президент през 2000 година и от този момент ръководи страната, без да изпусне властта, даже когато поради ограничавания брой мандати на най-висшия пост краткотрайно бе министър председател от 2008 до 2012 година

През 2020 година съветската конституция бе изменена, с цел да може той да остане в Кремъл до 2036 година, когато ще навърши 84 години, напомня Българска телеграфна агенция.

Критиците му го упрекват от години във все по-авторитарен уклон, а опозицията от ден на ден се смалява, отбелязва Агенция Франс Прес.

 

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР