Руският президент Владимир Путин днес ще отпразнува 65-ия си рожден

...
Руският президент Владимир Путин днес ще отпразнува 65-ия си рожден
Коментари Харесай

Путин става на 65, подаряват му кучета и часовници

Руският президент Владимир Путин през днешния ден ще отпразнува 65-ия си рожден ден. Руският държавен глава е роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт Петербург. В годините съветският президент е получавал доста нетрадиционни дарове, същинска мистерия е какъв ще е той за рождения му ден.

През 2013 година, на откриването на изложбата на промишлените нововъведения в немския град Хановър, канцлерът на Германия Ангела Меркел връчва на Путин часовник с кукувица и изображение на гербовия немски орел.

Своето първо куче, лабрадора Кони, Путин получава през 2000 година от Сергей Шойгу, тогава министър на изключителните обстановки. Точно то изплаши Ангела Меркел по време на срещата им през 2007 година. През 2010 година кученцето Бафи е харизано от премиера на България Бойко Борисов. А през 2011 година още едно куче изпраща губернаторът на японската префектура Акита - в символ на признателност за помощта, която получава от Русия при ликвидирането на последствията от нещастието във Фукушима. В отговор на жеста Путин изпраща в Япония сибирска котка, която губернаторът кръщава Свят.
тагове Владимир Путин рожден ден подарък куче часовник
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР