Руският президент Владимир Путин днес реорганизира работния си график, така

...
Руският президент Владимир Путин днес реорганизира работния си график, така
Коментари Харесай

Путин прекъсна срещите с африканската мирна делегация, за да разговаря с многодетни семейства

" Руският президент Владимир Путин през днешния ден реорганизира работния си график, тъй че многодетните фамилии да не чакат дълго, с цел да поддържат връзка с него ". Това съобщи  Дмитрий Песков, прессекретар на съветския президент, представен от ТАСС.

Говорителят на Кремъл е дал отговор позитивно на въпроса дали Путин е трансформирал графика, с цел да не чакат фамилии и деца.

В събота в Санкт Петербург Владимир Путин организира двустранни срещи с сътрудници от африкански страни, пристигнали в Санкт Петербург за срещата на върха на 27-28 юли. В събота съветският президент трябваше да има пет такива срещи: с президента на Южна Африка Сирил РамаФоса, на Гвинея Бисау Умару Шисоку Ембало, на Буркина Фасо Ибрахим Траоре, на Конго Денис  Денис Сасу Нгесо и сВременния президент на Мали Асими Гоита. 

От обяд се организираха срещи с президентите на Буркина Фасо, Южна Африка, Гвинея Бисау, след което съветският държавен глава прекъсна поредицата от договаряния и се свърза с Кремъл посредством видеовръзка, с цел да беседва с многодетни фамилии, наградени с " Родителска популярност “. Путин към този момент беседва с тях на 1 юни и тогава ги предложения в Москва.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР