Руският президент Владимир Путин, чрез своя говорител, отхвърли обвиненията, че

...
Руският президент Владимир Путин, чрез своя говорител, отхвърли обвиненията, че
Коментари Харесай

Кремъл наруши мълчанието относно твърденията, че Алексей Навални е бил убит с Новичок

Руският президент Владимир Путин, посредством своя представител, отхвърли обвиняванията, че е виновен за гибелта на Алексей Навални като „ неоснователни “ и „ нахални “.

Във видео, оповестено в понеделник, Юлия Навална упрекна военнослужещия Путин в убийството на брачна половинка й в отдалечения затвор в Артик и твърди, че отводът на чиновниците да предадат тялото му на майка му е част от прикриване. „ Те плахо и подло крият тялото му, отхвърлят да го дадат на майка му и лежат нещастни, до момента в който чакат следите от „ отровата “ да изчезнат, сподели госпожа Навальная. Тя допусна, че брачният партньор й може да е бил погубен с нервнопаралитичен сътрудник вид " Новичок ".

" Това са безусловно неоснователни, нагли обвинявания против главата на съветската страна ", сподели представителят на Кремъл Дмитрий Песков. Руските управляващи споделиха, че повода за гибелта на господин Навални в петък към момента не е известна и резултатите от всяко следствие евентуално ще бъдат сложени под въпрос в чужбина. Много западни водачи към този момент обявиха, че държат господин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР