Руският президент ще направи колосална грешка и ще бъде предаден

...
Руският президент ще направи колосална грешка и ще бъде предаден
Коментари Харесай

Гадателката на Берлускони предрече кой ще предаде Путин

„ Руският президент ще направи колосална неточност и ще бъде предаден от своите генерали. Новата Русия ще бъде построена от новата олигархия, която е надалеч от Путин “. Това предвижда пред Марица Теодора Стефанова, гадателката на някогашния италиански министър председател Силвио Берлускони. Тя счита, че съветският президент изпуска контрола над тактиката си заради вътрешен боязън и подозрения.

Стефанова изрази вяра, че скоро ще се стигне до развръзка на военните дейности в Украйна. „ Няма да има нито победител, нито надвит. Дано дипломацията и разсъдъкът надделеят “, разяснява още гадателката на Берлускони. Тя счита, че Китай ще изиграе огромна роля за вразумяването на Путин.

Стефанова предсказа и политически земетресения у нас. „ Правителството на Кирил Петков ще държи властта още към 3 месеца и през юни ще падне. В началото на лятото напрежението у хората ще ескалира и по този начин до края на годината ще се стигне до предварителни избори “, твърди тя.

По думите й никой министър от това държавно управление не е квалифициран – фалове следват един след различен в Министерство на външните работи, енергетиката, превоза, стопанската система и в региона на културата. „ В сегашната коалиция има напрежение, а ГЕРБ настава крепко за предварителен избор дружно с Движение за права и свободи. Стефан Янев ще изяде главата на Корнелия Нинова. В неговия план има млади и готови хора. Българска социалистическа партия си отива и се разцепва. Мая Манолова също ще е нова опция “, сподели Стефанова.

Още от Любопитно

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР