Руският президент пристигна в сибирския град Кемерово, където в неделя

...
Руският президент пристигна в сибирския град Кемерово, където в неделя
Коментари Харесай

Путин пристигна в Кемерово, където огнен ад в мол взе отне живота на десетки

Руският президент дойде в сибирския град Кемерово, където в неделя в огромен пожар в търговски център починаха 64 души, а 13 са в болница. Владимир Путин е в Кемерово, с цел да уважи жертвите на пожара в комерсиалния център " Зимна вишна ". Държавният глава посети мястото на нещастието и сложи цветя пред краткотрайния мемориал, където се събраха стотици хора да създадат същото. Очаква се, че по-късно ще чуе отчети от представители на службите за незабавна помощ и управлението на района. От през днешния ден до 29 март в Кемеровска област е разгласен печал. Днешният ден е погребален и в Приморския край.

Министърът на опазването на здравето на Русия Вероника Скворцова съобщи, че към момента има 15 души в болница, само че индикаторите им са положителни.



Обявен е печал в цялата Камеровска област до 29 март. Днешният ден е погребален и в Приморския край.

Днес близки на починалите ще изискат от управляващите пояснения за аргументите за нещастието. Те са били принуждавани от следствието да подписват заявления за неразгласяване на информация за случая.


За фамилията на всяка жертва държавното управление ще бъдат отпуснати по 1 милион рубли, а съветските управляващи стартират акция за инспекция на сигурността на комерсиалните центрове в цялата страна.

Припомянме, че през вчерашния ден същински огнен призрачен сън се е развихри в мол в съветския град Кемерово, намиращ се в Югозападен Сибир В пожара гибелта са намерили над 60 души. Пожарът е зародил на горните етажи на мола, където са се намирали залите за забавление.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР