Руският президент не споменава имената имТвърди се, че проектите им

...
Руският президент не споменава имената имТвърди се, че проектите им
Коментари Харесай

Какво се знае за двете дъщери на Путин - Мария и Катерина?

Руският президент не загатва имената им

Твърди се, че плановете им се финансират с милиарди от Кремъл. Какво се знае за двете дъщери на Путин - Мария и Катерина, чиито имена той в никакъв случай не загатва?

Те са висшистки, владеят по няколко европейски езика и са живели в Дрезден като деца. Това са обществено известните обстоятелства за Мария Воронцова и Катерина Тихонова - двете дъщери на съветския президентВладимир Путин, написа.

Проектите им са получили " милиарди от Кремъл "

Според формалната биография на съветския президент Мария е родена през 1985 година, малко преди фамилията да се реалокира в Дрезден, където Путин работи за Комитет за Държавна сигурност (на СССР). В някогашната Германска демократична република през 1986 година е родена втората му щерка Катерина. Путин е женен за майка им - някогашната стюардеса Людмила - от 1983 до 2014 година.

Според изявления в съветските медии Мария Воронцова е ендокринолог, работи в теоретичен медицински център, който изследва лечения за лекуването на рак. Според някои източници тя е съсобственик на центъра.

" Воронцова управлява финансирани от страната стратегии, които са получили милиарди долари от Кремъл за генетични проучвания ", оповестява Министерство на финансите на Съединени американски щати. Тя е омъжена за холандския предприемач Йорист Йост Фаасен, който по информация на БиБиСи е работил за " Газпром ". Предполага се, че двамата са разграничени.

Тихонова - академик и професионален танцьор

По информация на американското министерство на финансите 35-годишната ѝ сестра Катерина Тихонова е специалист в областта на технологиите и работи за съветската отбранителна промишленост. Тя управлява плана Innopraktika за създаване на теоретичен и проучвателен център към Московския държавен университет. Преди години Катерина Тихонова притегли вниманието на съветските медии като акробатична танцьорка. Смята се, че е била омъжена за банкера Николай Шамалов, с който се е разделила през 2018 година.

През 2011 година сп. " Форбс " разгласи Шамалов за един от най-младите милиардери в Русия. Разследване от 2015 година на организация Ройтерс пресметна цената на активите, държани от фамилията на Тихонова, на към 2 милиарда $.

Разкрития на сп. „ Шпигел “ и съветската проверяваща платформа " Istories " от лятото на 2022 година демонстрираха, че от 2015 година насам Катерина Тихонова очевидно е пътувала повече от 20 пъти до Германия, с цел да се среща с мъж, с който от дълго време поддържала персонална връзка. Става дума за Игор Зеленский – съветски създател, който не е родственик на украинския президент Володимир Зеленски. До април тази година Игор е бил началник на Баварския държавен балет и вероятно е татко на четиригодишната щерка на Тихонова.

Тихонова на съревнование по акробатични рокендрол танци през 2014 година в Краков.

Путин не загатва имената им

През 2020 година Путин изясни в изявление, че не желае да разяснява фамилията си заради аргументи, свързани със сигурността. В предишното, без да дава детайлности, той е разкривал, че има и внуци.

" Всеки човек има право на лична орис, те живеят личен живот и го вършат с достолепие ", съобщи той по адрес на фамилията си на конференция през 2015 година. Путин твърди, че дъщерите му " не са свързани с политиката и бизнеса ". В редките случаи, в които загатва дъщерите си, съветският президент отхвърля даже да назове техните имена. Това обаче не ги защищити от западните наказания.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР