Руският президент е отправял ядрени заплахи и преди, а докладите

...
Руският президент е отправял ядрени заплахи и преди, а докладите
Коментари Харесай

Путин казва, че Русия е готова да използва ядрени оръжия, ако нейният суверенитет бъде застрашен

Руският президент е отправял нуклеарни закани и преди, а отчетите споделят, че Съединени американски щати са се подготвили за опцията за разполагане на тактическо оръжие в Украйна.

Президентът Владимир Путин съобщи, че Русия е подготвена да употребява нуклеарно оръжие, в случай че има опасност за нейната държавност, суверенитет или самостоятелност, като изрази вяра, че Съединени американски щати ще се въздържат от дейности, които могат да провокират нуклеарен спор.

p>

Изявлението на Путин беше следващото жестоко предизвестие към Запада преди президентските избори тази седмица, на които той съвсем несъмнено ще завоюва още един шестгодишен мандат.

В изявление за съветската държавна телевизия, пуснато рано в сряда Путин разказа президента на Съединени американски щати Джо Байдън като деец политик, който изцяло схваща вероятните рискове от ескалация, и сподели, че не счита, че светът се насочва към нуклеарна война.

В същото време, той акцентира, че нуклеарните сили на Русия са в цялостна подготвеност и „ от военно-техническа гледна точ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР