Руският президент (2008-2012) Дмитрий Медведев заговори за ядрената мощ на

...
Руският президент (2008-2012) Дмитрий Медведев заговори за ядрената мощ на
Коментари Харесай

Медведев: САЩ да се разследва за престъпления, войните им са причинили смъртта на 20 милиона души по света

Руският президент (2008-2012) Дмитрий Медведев заприказва за нуклеарната мощност на Русия. А мотивът - предлагането Международния углавен съд (МНС) предприеме дейности против на Москва за хипотетични закононарушения в Украйна.

" Идеята да се накаже страна, която има най-големия нуклеарен боеприпас, е неуместна сама по себе си ", написа Медведев в Telegram.

" И евентуално основава опасност за съществуването на човечеството ", добави той. Медведев в този момент е заместник-ръководител на Съвета за сигурност.

Той упрекна Съединените щати, че желаят да изправят Москва пред интернационалните трибунали, до момента в който самите те в никакъв случай не са били подлагани на наказване поради личните си войни, които, съгласно него, са предизвикали гибелта на 20 милиона души по света.

" Цялата американска история, като се стартира от потискането на индианците, са кървави войни за заличаване ", сподели 56-годишният Медведев, визирайки коренните поданици на Америка.

Миналия месец Медведев назова тези, които " ненавиждат " Русия, " дегенерати " и даде обещание да работи, с цел да " ги накара да изчезнат ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР