Руският премиер Михаил Мишустин инструктира да се въведат временни ограничения

...
Руският премиер Михаил Мишустин инструктира да се въведат временни ограничения
Коментари Харесай

Мишустин: Да се въведе ограничение за полети до Обединеното кралство, САЩ и ОАЕ до 20 март

Руският министър председател Михаил Мишустин инструктира да се вкарат краткотрайни ограничавания за полети до Англия, Съединени американски щати и ОАЕ от 20 март. Документът е оповестен в сряда на уеб страницата на кабинета.

В документа е посочено: „ Министерството на превоза на Русия би трябвало да подсигурява, че от 00:00 (московско време) на 20 март 2020 година се вкарва краткотрайно ограничаване на транспорта на пасажери от територията на Руската федерация до територията на Обединеното кралство, Съединените американски щати, Обединените арабски емирства и назад. Изключение ще бъдат постоянните полети Москва - Лондон (и обратно) ), Москва - Ню Йорк (и обратно), Москва - Абу Даби (и обратно), изпълнявани през интернационалното летище Шереметьево (терминал F); чартърните полети, при изискване, че се транспортират съветски жители от посочените места или от други страни към Руската федерация до цялостното завръщане в родината им.

Освен това Федералната организация за въздушен превоз в границите на 24 часа би трябвало да уведоми самолетните компании и другите заинтригувани страни за краткотрайното ограничение на полетите до тези страни.

От 18 март до 1 май влизането на задгранични жители и лица без поданство в Русия е лимитирано. В момента въздушният трафик към Руската федерация и редица страни е стеснен. През последния месец и половина на фона на разпространяването на ковид, полетите до Европейския съюз, Китай, Южна Корея, Иран, Узбекистан и други бяха лимитирани.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР