Руският премиер Дмитрий Медведев Дмитрий Медведев - трети президент на

...
Руският премиер Дмитрий Медведев Дмитрий Медведев - трети президент на
Коментари Харесай

Дмитрий Медведев: Новите санкции са край на надеждите за по-добри отношения между САЩ и Русия

Руският министър председател Дмитрий Медведев Дмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 година в... към профила съобщи, че подписаният от американския президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила закон, с който се постановат нови наказания на Русия, поставя завършек на очакванията за възстановяване на връзките сред двете страни, заяви АП.

"Правителството на Тръмп показва цялостно изтощение, като съобщи изпълнителната си власт в ръцете на Конгреса по допустимо най-унизителния метод " написа във "Фейсбук " Медведев. Според него на Русия е оповестена комерсиална война, глобите са победа на статуквото над Тръмп и още един метод за слагане на американския президент на мястото му.

"Това е рискова и недалновидна политическа линия, способна да подкопае стабилността в света, за която Москва и Вашингтон носят особена отговорност ", сподели в официално съобщение съветското министерство на външните работи. "Вече сме посочили, че няма да позволим безответни враждебни дейности и си резервираме правото да предприемем ответни ограничения ", добави дипломатическото ведомство.

Москва приканва Вашингтон "да се отърси от илюзиите и да разбере, че никаква опасност, нито опит за оказване на напън, няма да накарат Русия да промени политиката си или да пожертва националните си ползи ", се споделя в официалното съобщение.

Тръмп обнародва през вчерашния ден нови стопански наказания, признати от Конгреса, които засягат най-много съветския стопански бранш. Целта им е да санкционират Москва поради обвиняванията за интервенция в американските президентски избори, както и за анексията на Крим, напомня Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР