Руският посланик във Вашингтон Анатолий Антонов се върна в САЩ

...
Руският посланик във Вашингтон Анатолий Антонов се върна в САЩ
Коментари Харесай

Руският посланик Анатолий Антонов се върна в САЩ

Руският дипломат във Вашингтон Анатолий Антонов се върна в Съединени американски щати след тримесечно неявяване и от на следващия ден ще се заеме със отговорностите си, съобщи Българска телеграфна агенция.

Антонов беше отзован след митинг на Москва поради изявления на американския президент Джо Байдън през март в телевизионно изявление. Запитан тогава счита ли, че съветският президент Владимир Путин е палач, Байдън отговори утвърдително.

Посланикът сподели, че ще се върне към отговорностите си от на следващия ден. " Задачата е просто да работим и да използван позитивните думи, които произнесоха президентите " на срещата си в Женева предходната седмица, акцентира той след идването си на интернационалното летище " Джон Ф. Кенеди " в Ню Йорк.

Изявлението на съветника по националната сигурност на президента Байдън - Джейк Съливан, че Вашингтон готви нови наказания против Русия " не беше сигналът, който всички чакахме след срещата на високо ниво ", означи Антонов, представен от ТАСС.

Мисля, че е невероятно връзките сред страните да се стабилизират и усъвършенстват посредством наказания. Задачата в този момент е да се възвърне разговорът, добави той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР