Руският посланик в Индонезия, Людмила Воробиева, отказа да потвърди дали

...
Руският посланик в Индонезия, Людмила Воробиева, отказа да потвърди дали
Коментари Харесай

Не е ясно дали Путин ще присъства на срещата на Г-20

Руският дипломат в Индонезия, Людмила Воробиева, отхвърли да удостовери дали президентът Владимир Путин ще участва на срещата на върха на Г-20 в Бали по-късно тази година, съобщи Би Би Си.

„ Все още не можем да определим дали президентът Путин ще участва на срещата и по какъв начин. Все още имаме време да помислим за това и да изчакаме развиването “, сподели Воробиева, представена от организация Антара.

По време на телефонен диалог с президента на Индонезия, Джоко Видодо, през април, Путин сподели, че ще участва на срещата на върха на Г-20.

Оттогава обаче Съединени американски щати показаха опозиция, като споделиха, че " не може да се работи както нормално " с Москва след нейното навлизане в Украйна.

Рядко е Путин да се вижда обществено в днешно време, като се носят клюки за неговото здраве. Бившият разузнавач на МИ6, Кристофър Стийл, сподели през вчерашния ден пред Би Би Си, че съветският водач евентуално ще си отиде до шест месеца, предполагайки, че до тогава може да е " неработоспособен ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР