Руският посланик у нас Елеонора Митрофанова излезе с остро предупреждение

...
Руският посланик у нас Елеонора Митрофанова излезе с остро предупреждение
Коментари Харесай

Напрежението се изостря: Митрофанова заплаши българските власти

Руският дипломат у нас Елеонора Митрофанова излезе с остро предизвестие към ръководещите у нас, поради възможен експорт на оръжие и муниции за Украйна. Според нея сходни дейности ще доведат до негативни последствия в връзките сред България и Русия.

" Министерството на защитата на Русия предизвестява луди глави, замаяни от антируската агитация, че заличаване на задгранични наемници, идващи в Украйна, ще се продължи. Бих желала да предупредя формалните български управляващи, че доставките на оръжия (включително от руски произход) и бойни муниции за украинските националисти надали ще добави оптимизма за двустранния разговор, който към този момент така и така е влошен ", уточни посланикът на Русия в България Елеонора Митрофанова във видеозапис, публикуван на формалната страница на дипломатическата задача във фейсбук.

" В подтекста на провежданата от Водоснабдителна система на Русия специфична интервенция в Украйна обособени представители на локалния хайлайф прокарват тезата за нуждата да се разграничи съветският народ от Президента на Руската Федерация Владимир Путин. Тази " нова " теза на западната агитация е добре позната още от интервала на Великата Отечествена война. Фашистките агресори безрезултатно тиражираха сходни неща на окупираните територии за да деморализират популацията и го подбуден към съдействие. Да припомня, че на президентските избори, състояли се на 18 март 2018 година, 76,69% от гласувалите избраха за държавен глава Владимир Путин. Днес поддръжката на Президента надвишава 70%, и този индикатор на доверието на съветските жители продължава да се усилва на фона на натиска върху Русия от страна на груповия Запад ", съобщи в известието си съветската посланичка.

Същевременно от ден на ден стават гласовете, които приканват за нейното отзоваване от страната.
ТЕМА преди 42 минути 514 преди 1 час 1111 преди 2 часа 558
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР