Руският поп певец Филип Киркоров представя у нас новото си

...
Руският поп певец Филип Киркоров представя у нас новото си
Коментари Харесай

Филип Киркоров представя у нас новото си шоу "Я"

Руският поп артист Филип Киркоров показва у нас новото си шоу "Я ", оповестяват уредниците.


Турнето на музиканта ще стартира от Русе на 17 септември в "Булстрад Арена ", след което ще продължи през Варна на 19 септември в Дворец на културата и спорта, Бургас на 22 септември в Летния спектакъл, Пловдив на 24 септември в Колодрума, София на 25 септември в зала 1 на НДК.

За турнето в България идват 7 камиона с техника, над 100 тона съоръжение, няколкостотин костюма, 80 актьори, подбрани с кастинги от цяла Русия.

На сцената, "окъпана " в светлина, ще са позиционирани големи, трансформиращи се крила и лед екрани с концептуална визуализация, хидравлични декори и шадраван. Спектакълът "Я " е с дълготрайност 150 минути, през които феновете ще чуят с изключение на шлагерите, и песните от новия албум на звездата.

Екипът, изравен зад спектакъла "Я ", включва режисьорите Франко Драгоне и Павел Брюно, дружно основали пет плана на "Цирк Дю Солей " и блестящото шоу на Селин Дион "A New Day ". Хореограф е Тони Теста от Съединени американски щати, работил с Майкъл Джаксън, Джанет Джаксън, Кайли Миноуг.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР