Руският полигамен юнак Иван Суков е намерил много добро решение

...
Руският полигамен юнак Иван Суков е намерил много добро решение
Коментари Харесай

Иван заживя с три жени в тристаен! Наказва ги с липса на...

Руският полигамен левент Иван Суков е намерил доста положително решение за сакнциониране и дисциплиниране на неговите три дами. Сега, преди да продължим нататък в историята, дано разбираем нещо: Ванката е мъж за 3 дами. Като подобен, той би трябвало да ги обгрижва и 3-те, а те би трябвало да бъдат спокойни и рационални.

34-годишният мъж от град Владимир в Русия е прочут с това, че желае да има най-малко 50 деца и много дами. Очевидно в този миг е лимитирал броя си до 3 дами. Макар и съветското законодателство да упорства той да има единствено една публична жена, другите две очевидно са бонус. Ситуацията е много деликатна, тъй като преди време, мъж с 149 деца и 24 дами е бил наказан на 6 месеца домакински арест - присъда по-страшна и от пандиза.

Преди 11 години, Иван живее с неговата брачна половинка Наталия, само че по-късно пожелава да има доста по-голямо семейство и по този начин стартира да си набира нови съпруги. На този стадий, брачният партньор на 3 дами има към този момент 9 деца от тях, а Анна чака още едно дете и приказваме за финалната цифра от 10 деца.

Семейството живее в 3-стаен апартамент, само че фантазиите на Иван са да закупи огромна къща в предградията. Човекът е намерил решение и за укротяване на дамите - в случай че някоя го ядоса, той просто стопира да прави секс с нея. Наказанието е повече от месец без секс и явно прави доста добра работа.

Самият той пък споделя, че всички са доста щастливи и удовлетворени от метода на живот. Цялото семейство има работа, постоянни доходи и малко по-различен метод на живот, само че това не е най-важното, би трябвало да признаем, че този човек в действителност е разкрил вярната настройка за общуване с три дами, а ти се нервиш с една.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР