Руският пилот, който на Украйна заедно с вертолета си Ми-8,

...
Руският пилот, който на Украйна заедно с вертолета си Ми-8,
Коментари Харесай

Руският пилот, който се предаде на Украйна с вертолета си: Тази война е геноцид над украинския и руския народи


Руският водач, който на Украйна дружно с вертолета си Ми-8, беше показан онлайн в документалния филм „ Свалените съветски летци “, прожектиран по една от малките екрани в страната.

Във кино лентата е разкрито и името на водача, което очевидно към този момент не е загадка – това е 28-годишният Максим Кузминов – летец-щурмовак от 319-ти вертолетен полк към Източния боен окръг на Руската федерация. Кузминов описа по какъв начин е протекла интервенцията и прикани другите съветски летци да последват неговия образец.

Свързах се с представители на украинското разузнаване, обясних им обстановката си и те ми предложиха подобен вид: „ Ние ти подсигуряваме сигурност, ще ти издадем нови документи, ще ти платим парична отплата. А ти кацаш при нас. “ Обсъдихме детайлите и започнахме да планираме моя полет.

Този ден знаех, че съм доста покрай границата. Предадох им местонахождението си и споделих: „ Давайте да пробваме. “

И като взех решението, полетях на пределно дребна височина в режим на радиомълчание. Никой (в Русия, б.р.) не знаеше какво става с мен, 3-4 дни никой там по този начин и не разбра какво се е случило. Долетях сполучливо, приземих се, украинците ме посрещнаха. Поговорихме, обяснихме си какво-що… “, споделя Кузминов.

По време на финалния етап на интервенцията водачът бил леко ранен (явно някой от екипажа не е бил склонен с дейностите му, б.р.), само че на земята бързо му оказали здравна помощ. Във кино лентата има и фрагменти от евакуацията на ранения водач.

Във видеото Максим Кузминов непосредствено приказва, че в Украйна няма никакви нацисти и фашисти.

Това, което става в този момент, е чист геноцид над украинския народ. Както над украинския, по този начин и над съветския. Направих това, с цел да не вземам участие в сходно закононарушение. Украйна абсолютно ще победи в тази война – просто тъй като целият й народ е обединен. Никой не желае тази война. Победата на Украйна е единствено въпрос на време “, споделя водачът.

Ето по какъв начин се обръща той към сътрудниците си от другата страна на фронта:

„ Ако извършите това, което и аз, няма да съжалявате. Ще бъдете обезпечени до края на живота си. Ще ви оферират работа на всички места, с каквото и да решите да се занимавате. И ще откриете един шарен свят. Запомните: вие просто доста неща не знаете, не сте виждали по какъв начин живеят другите хора. Когато видите всичко, мнението ви за това, което става, радикално ще се промени. “

Във кино лентата се отбелязва, че Украйна ще даде на съветските водачи, които решат да преминат на нейна страна, всички законови гаранции за сигурност, плюс финансова отплата за предадената военна техника. (Неофициално се приказва, че за вертолет украинците дават 200 хиляди $, а за танк – 100 хиляди. Това са суми дребни на фона на струващите милиони машини, само че много прилични за бедните съветски бойци, б.р.).

Кузминов е дал на украинското разузнаване „ доста скъпи сведения за съветската военна авиация, системите й за взаимозависимост и летищната й мрежа. “ Заедно с вертолета Ми-8 (с бордови номер 62) водачът е донесъл в Украйна скъпа документи и секретно техническо съоръжение.

Припомняме: на 23 август стана известно, че съветски вертолет Ми-8 е кацнал в Украйна вследствие на няколкомесечна спецоперация на Главното ръководство на разузнаването към украинското Министерство на защитата. Пилотът Максим Кузминов и фамилията му (изведено авансово от Русия) се намират в Украйна. на ВСУ, дружно с елементи за ремонт на изтребители, които е превозвал в деня, в който всичко завърши с хепи енд, към този момент.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР