Руският петрол сега е най-добрият вариант на международните пазари за

...
Руският петрол сега е най-добрият вариант на международните пазари за
Коментари Харесай

Индия обясни защо купува петрол от Русия

Руският нефт в този момент е най-хубавият вид на интернационалните пазари за индийските консуматори, и по тази причина Ню Делхи купува тази съществена суровина от Руската федерация.Това съобщи индийският външен министър Субраманям Джайшанкар в оповестено през днешния ден изявление във вестник Nikkei.

" Това съставлява избор на най-хубавата алтернатива на пазара за облекчаване на потребностите на индийскиите консуматори. И това е нашият отговор при обстановка, в която всички останали свободно преследват своите политически и енергийни ползи ", споделя той.

Индийският министър отбелязва в същото време, че не счита, че покупките на нефт от Руската федерация са образец за това, по какъв начин Индия употребява световните несъгласия в своя изгода.
 Индия печели от
Огромната страна, която печели от " тавана " на цените на съветския нефт, без да го вкарва

ОПЕК+ резервира проекта си за рандеман на нефт

" Една възходяща стопански страна (Индия) непрестанно се стреми да прокарва своите ползи. Конкуренцията и несъгласията (между други държави) дават благоприятни условия, което е добре за нас. Ние ги използваме, както може да се допуска. Закупуването на нефт от Русия, обаче не е подобаващ образец за посоченото ", - изяснява индийският министър.

Говорейки за вероятностите за развиване на връзките с Русия, индийският външен министър показва, че Индия има намерение да продължава съдействието, без значение от мнението на други страни по този въпрос.

" В дипломацията всички страни показват своите възгледи, преследвайки личните си ползи. Само тъй като други страни не са съгласни с вас за всичко, вие не спирате да си сътрудничите с Русия ", отбелязва Субраманям Джайшанкар.
 Единствено Индия ще завоюва (икономически) от спора в Украйна, съгласно френски икономист
Единствената страна, която ще завоюва (икономически) от спора в Украйна, съгласно френски икономист

Настоящата 2023 година ще бъде сложна за (почти) всички страни, счита икономистът
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР