Руският отбор Урал ще последва примера на Спартак Москва и

...
Руският отбор Урал ще последва примера на Спартак Москва и
Коментари Харесай

Урал също ще поиска неустойка от Левски след пропаденето на контролата

Руският тим Урал ще последва образеца на Спартак Москва и ще изиска наказателна клауза от Левски поради пропадналата контрола сред двата тима в Дубай, разкри президентът на клуба Григорий Иванов пред " Мач ТВ ".

Припомняме ви, че в предишния петък от българския отбор оповестиха, че анулират всички мачове против съветски тимове по време на лагера си в Дубай, като причина за това решение стана големият напън от страна на " сините " почитатели.

Пред съветската медия пък Григорий Иванов разкри, че Урал има цялостното право да изиска обезщетение от Левски, защото двата клуба са подписали контракт, в който е категорично указано, че в случай че контролата се провали поради даден отбор, то той ще би трябвало да заплати наказателна клауза.

" Мачът е анулиран поради независещи от Урал условия. Той трябваше да се състои на 31 януари, само че българският тим ни уведоми, че няма да се организира. В формалното писмо е казано, че контролата в Дубай се анулира поради публичния напън върху Левски, най-много от страна на почитателите. Отборът от София моли да се отнесем с схващане към тяхното решение и показва вяра да се срещне с Урал на футболния терен в бъдеще. Имахме подписан контракт за мач. Сега те ще платят санкция. В контракта има такава точка. Знаете, че такива неща могат да се вземат решение с години. Но в договора има точка за неустойки към клуба, по чиято виновност се провали мачът ", разяснява президентът на ФК Урал.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР