Руският опозиционер Иля Яшин, който излежава 8-годишна присъда за невярна

...
Руският опозиционер Иля Яшин, който излежава 8-годишна присъда за невярна
Коментари Харесай

Руският опозиционер Иля Яшин с призив към ООН, САЩ и ЕС

Руският опозиционер Иля Яшин, който излежава 8-годишна присъда за погрешна информация за съветската войска, прикани интернационалната общественост допустимо най-бързо да бъде освободен Владимир Кара-Мурза, който излежава 25-годишна присъда за държавна измяна.

Тревожа се за Владимир Кара-Мурза. След убийството на Навални стана ясно, че животът на всеки съветски политик е в заплаха. Но ориста на Кара-Мурза е изключително тревожна.

От една страна Алексей и Владимир въобще не си наподобяват. А въпреки това, те имат доста повече общо, в сравнение с може да наподобява на пръв взор.

И двете сътвориха персонални проблеми за обкръжението на Путин. Навални - антикорупционни следствия и разкрития. Кара-Мурза - лобиране за лични наказания на Запад.

И двамата де факто са оповестени за врагове на страната в Русия. Навални е включен в листата на терористи и екстремисти, които съставляват опасност за националната сигурност. Кара-Мурза бе упрекнат в протест и получи невиждани 25 години затвор.

Затворническата система е изцяло безмилостна и към двете. Алексей и Владимир бяха подложени на мъчителни условия на задържане. И двамата са имали съществени здравословни проблеми.

И най-после главното: Путин към този момент се опита да ги убие и двамата по-рано. Навални и Кара-Мурза оцеляха офанзиви, проведени от специфичните елементи.

Разбирам, че думите ми са глас на просълзен човек в пустинята. Но Владимир Кара-Мурза би трябвало да бъде избавен. Заплахата за живота му не е просто действителна, тя е отвън класациите.

Почти всички западни водачи разясниха гибелта на Навални, обвинявайки Путин за тази покруса.

И през днешния ден желая да се обърна към управлението на Обединените народи (ООН), към президента на Съединените щати, към водачите на страните от Европейски Съюз. Покажете благосклонност и използвайте всички дипломатически принадлежности за бързото освобождение на Кара-Мурза. Направете го преди да е станало прекомерно късно.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР