Руският опозиционер Алексей Навални е починал малко преди да бъде

...
Руският опозиционер Алексей Навални е починал малко преди да бъде
Коментари Харесай

"Убиха го преди да го освободят": Навални щял да бъде разменен срещу осъден в Германия килър

Руският опозиционер Алексей Навални е умрял малко преди да бъде освободен в границите на замяна на пандизчии. Това твърди неговият помощник Мария Певчик. Според съглашението Навални и двама американски жители, затворени в Русия, е трябвало да бъдат разменени за Вадим Красиков - наемен палач на съветската Федерална работа за сигурност, който излежава присъда в Германия.
 
Според сътрудника на Навални договарянията за размяната са били на финала, когато беше обявено за гибелта на 47-годишния Навални. А той бил погубен, тъй като съветският президент Владимир Путин не можел да понесе мисълта най-големият му съперник да е на независимост.
 
" Но за какво той умъртви Навални тъкмо в този момент? Защо на датата 16 февруари? Аз знам отговора на този въпрос и нямам предпочитание да го укривам. Навални трябваше да бъде освободен през идващите дни, тъй като се бяхме преборили за решение за размяната му. В началото на февруари на Путин беше препоръчано да замени килъра - офицера от ФСБ Вадим Красиков, който излежава присъда за ликвидиране в Берлин, за двама американски жители и Алексей Навални. Аз получих удостоверение, че договарянията са на финалната права вечерта на 15 февруари. На 16 февруари Алексей беше погубен ", сподели сътрудникът на Навални Мария Певчик.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР