Руският опозиционен лидер Алексей Навални продължава да преследва Путин дори

...
Руският опозиционен лидер Алексей Навални продължава да преследва Путин дори
Коментари Харесай

Навални не спира да преследва Путин и след смъртта си, с помощта на Бог и Айнщайн

Руският опозиционен водач Алексей Навални продължава да преследва Путин даже след гибелта си.

Оказва се, че Навални е намерил " решение " на казуса за кого да се гласоподава на президентските избори в Русия, чийто излаз така и така е предупреден.

„ Бог и квантовата физика ще ни оказват помощ. Вие страдате, само че на мен ми е добре. Аз нямам подобен проблем - наказаните не гласоподават, “ това се споделя в послание на съветския опозиционер, което неговата говорителка Кира Ярмиш прочете.

Обръщението е било изпратено от Алексей Навални приживе със повеля да бъде записано и излъченонепосредствено преди президентските избори в Русия, които ще се проведат на 15 -17 март.

В него съветският опозиционен водач споделя, че ще се опита да реши алтернативата за всички, които се „ изтезават и не знаят какво да вършат в 12 часа на 17 март, когато отидат в изборните секции. “

Леша по какъв начин обычно:)
— Yulia Navalnaya (@yulia_navalnaya)
Решението, което Навални дава, е с мобилно приложение на име " Фотон ".

То на процедура генерира избор на инцидентен принцип сред тримата позволени " съперници " на Владимир Путин и разновидността " Невалидна бюлетина ".



Целта е жителите да вземат участие в гласуването и да вдигнат изборната интензивност, с цел да саботират Путин - без да се усещат отговорни за това, че са дали своят вот за нежелани хора.

Посланието е: излезте да гласувате в 12 ч. на 17 март. Няма значение за кого - значимото е да е глас срещу Путин.

Така, Навални отбелязва още, че " според от вашата визия за света, можете да смятате, че Бог, природата, хаосът, космосът, случайността или майката морж са създали избора вместо вас ".

„ Аз самият приканих да се гласоподава срещу Путин, т.е. за всеки различен претендент. Но колкото и пъти да споделям, че няма значение математически или политически за кого гласувате, отново ще би трябвало да стоите в кабината за гласоподаване с писалка над бюлетината. И някак си ще би трябвало да решите къде да поставите отметка в квадратчето. А изборите са толкоз съмнителни, претендентите са толкоз подправени “, споделя Навални във видео, публикувано в обществената мрежа Х.

Според опозиционера - гласуването със инцидентно генериран избор, друг от Путин, може да докара до " срив в системата ", който никой " не може да планува ".

Идеята му хрумнала, до момента в който четял биографията на Айнщайн.

„ Както е известно в фамозния спор сред Айнщайн и Бор на тематика " Играе ли Бог на зарове? " Бор победи и беше открито, че да, Бог играе на зарове. И правилото на неопределеността ни споделя, че е невероятно по едно и също време да се мерят тъкмо два свързани параметъра на парченце като нейната позиция и подтик. Колкото по-точно се мери едно от тези свойства, толкоз по-малко тъкмо се мери второто, " споделя Навални в словото си. Ако опростим квантовата физика до положението на " Ела Памфилова " (б.ред. ръководител на съветската изборна комисия), се оказва, че в случай че изстреляме фотон по четири цели – имената на претендентите " да създадем бюлетината невалидна ", тогава НИКОЙ действително не знае и не може да планува къде ще се срине, “ изяснява той.

Тази дълга предистория е отпратка към приложението, създадено от екипа на Навални, което може да бъде изтеглено за и.

" Фотоните летят със скорост даже малко по-висока от скоростта, с която ЦИК излиза с нови фалшификации, тъй че устройството ни ще се оправи с огромен брой консуматори, “ споделя още съветският опозиционен водач посредством екипа си.

Вдовицата на Алексей Навални – Юлия към този момент разгласи акция " На обяд срещу Путин " в деня на президентските избори в Русия - 17 март.

Във тя приканва тъкмо в 12 часа на уречения ден всички да отидат в своята изборна секция, с цел да изразят несъгласието си с режим на Владимир Путин.

" Тези избори са изцяло фиктивни, изцяло подправени. Путин ще си измисли какъвто резултат реши, може 80, а може и 180%. Но ние можем да използваме така наречен избори срещу него, да ги използваме, с цел да реализираме нашите цели ", споделя в обръщението Навалная.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР