Руският опозиционен лидер Алексей Навални излезе на свобода след 50

...
Руският опозиционен лидер Алексей Навални излезе на свобода след 50
Коментари Харесай

Навални излезе на свобода след 50 дни в ареста

Руският опозиционен водач Алексей Навални излезе на независимост след 50 дни в ареста за образуване на антиправителствени митинги , осведоми радио " Свободна Европа ", базирайки се на Агенция Франс Прес и " Ройтерс ".

 Навални още веднъж арестуван след 30 дни в пандиза
Навални още веднъж арестуван след 30 дни в пандиза

Навални е отведен в полицейски сектор след освобождението му от пандиза

Навални напусна център за задържане в южната част на Москва рано тази заран. Той беше откаран от чакаща го кола, откакто благодари на поддръжниците си и за малко приказва пред публицисти.

" Повече от 50 дни бях в ареста , видяхме още доказателства, че режимът е в цялостен крах ", сподели той, имайки поради информацията, обвързвана с съветското разузнаване и повредата с съветската ракета.

" Ако някой си мисли, че с арестите...те могат да ни изплашат или да ни спрат, това несъмнено няма да се случи ", добави той.

 Съюзник на Путин се закани да направи
Съюзник на Путин се закани да направи " хубаво и сочно месо " от Алексей Навални

Никой не ви е хвърлял подобен пердах, който заслужавате

На 24 септември Навални беше наказан на 20 дни арест за образуване на митинг на опозицията по-рано тази година. Съдебното решение го върна в ареста ден след освобождението му . Преди това той лежа един месец за образуване на митинги. През август Навални беше арестуван от полицията в Москва и наказан на 30 дни арест за образуване на махленски митинг в съветската столица през януари. Според опозиционера решението на съда е имало за цел управляващите да му попречат да управлява митинги против непопулярната пенсионна промяна.

 Арестуваха Алексей Навални в Москва
Арестуваха Алексей Навални в Москва

Основният опозиционер на Путин е арестуван пред дома си

Навални получи условна присъда, откакто беше приет за отговорен във финансови закононарушения на два правосъдни процеса. Присъдите не му разрешиха да взе участие на президентските избори през 2018 година

Според представител на опозиционера 42-годишният е прекарал близо 200 дни в ареста от 2011 година и 140 дни от началото на акцията си за президентските избори.

От Amnesty International назовават Навални " пандизчия на съвестта , който не е направил закононарушение ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР