Руският олигарх Пьотр Авен - ръководител на частната Алфа банк,

...
Руският олигарх Пьотр Авен - ръководител на частната Алфа банк,
Коментари Харесай

Лондон разследва олигарха Пьотр Авен за нарушение на режима на санкции

Руският олигарх Пьотр Авен - началник на частната " Алфа банк ", глобен поради войната в Украйна - се прочу през март с недоволствата си, че слагането му в черния лист на английското държавно управление. 

Оказва се, че терзанията на Авен са били задоволително съществени, с цел да го стимулират да потърси по какъв начин да заобиколи глобите - проблем, който очевидно не е останал неусетен в Лондон. 

Bloomberg оповестява, че английската полиция е обискирала дома му, като е конфискувала 30 000 паунда в брой по следствие за нарушаване на санкционния режим. 

Според организацията - управляващите в страната ревизират няколко превода, които са получени от компанията, ръководеща недвижимите парцели на съветския олигарх. Смята се, че е допустимо парите да са употребявани за заплащане на експлоатационни разноски. 

Авен няма право да харчи повече от 2500 паунда на месец от персоналните си активи, само че английските управляващи са открили, че харчи доста повече средства. 

Руският предприемач беше глобен на 28 февруари, няколко дни след експлоадирането на войната, до момента в който той се намира в Лондон. Оттогава не е напускал Англия, тъй като повече няма да може да се върне в страната. 
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР