Руският национален отбор по биатлон ще може да участва в

...
Руският национален отбор по биатлон ще може да участва в
Коментари Харесай

Руснаците ще участват в първите стартове от СК по биатлон

Руският народен тим по биатлон ще може да взе участие в първия стадий на Световната купа, който ще се организира във Финландия, макар случаите на коронавирусна зараза в тима, оповестяват от съветския съюз по биатлон.

По-рано през днешния ден стана известно, че тестванията за ковид на Антон Бабиков, както и лекарите от националния тим Роман Лейфер, Евгений Шутов и масажистът Валери Лашин са с позитивен резултат. Освен в съветския народен тим, ковид е открит и в националните тимове на Латвия, Молдова, Франция и Румъния. "Руският народен тим към този момент не е под карантина, единствено Бабиков и Евгений Гараничев ще пропуснат старта на Световната купа ", се споделя в известието.

Бабиков ще остане в изолираност най-малко до 1 декември. Гараничев ще пропусне надпреварите заради обстоятелството, че е живял в една стая с Бабиков. Той ще бъде изолиран до 5 декември, макар че пробата му е негативен. На 27 и 28 ноември националният тим на Русия ще бъде тестван още веднъж. Първият стадий от Световната купа по биатлон ще се организира във финландския Контиолахти от 28 до 29 ноември. Там ще се организира и вторият стадий сред 3-6 декември.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР