Руският национален антитерористичен комитет (НАК) заяви, че е била планирана

...
Руският национален антитерористичен комитет (НАК) заяви, че е била планирана
Коментари Харесай

Русия обвини Украйна и фонда на Навални за взрива в Санкт Петербург

Руският народен антитерористичен комитет (НАК) съобщи, че е била планувана от украинските специфични служби, оповестява Руската работа на Би Би Си.

Освен това съветските разследващи организации настояват, че офанзивата, при която беше погубен военният блогър Владлен Татарски, е била планувана " с присъединяване на сътрудници " от " Фонда за битка с корупцията " на Алексей Навални . Фондът бе приет от съветските управляващи за екстремистка организация и по-късно бе неразрешен.

Според НАК Дария Трепова,, е покровител на Навални.

" Установено е, че терористичният акт, осъществен на 2 април в Санкт Петербург против известния публицист Владлен Татарски, е бил плануван от специфичните служби на Украйна с присъединяване на сътрудници всред лица, сътрудничещи на така наречен " Фонд за битка с корупцията ", чийто деен покровител е арестуваната Трепова, " декларират от НАК.

Михайло Подоляк , консултант на ръководителя на канцеларията на президента на Украйна, още във вечерта на произшествието отхвърли всякакво присъединяване на Киев в детонацията в Санкт Петербург, като я назова " вътрешен тероризъм ".
 ISW: Кой умъртви Владлен Татарски - Киев или Москва
ISW: Кой умъртви Владлен Татарски - Киев или Москва

Първото сходно ликвидиране в Русия от началото на войната в Украйна
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР