Руският народ не е отговорен за лудите, неприемливи ексцесии на

...
Руският народ не е отговорен за лудите, неприемливи ексцесии на
Коментари Харесай

Месец след войната Жерар Депардийо се отрече от приятеля си Путин

" Руският народ не е виновен за лудите, неприемливи ексцесии на своите водачи като Владимир Путин “, сподели в изказване пред Агенция Франс Прес филмовата звезда, която в предишното неведнъж се е изказвала ласкаво за съветския президент.

Депардийо, дългогодишна звезда във Франция стана съветски жител през 2013 година, с цел да стачкува против предлагането за по-високи налози за богатите в родната му страна.

След като получи съветско поданство, Депардийо постоянно възхвалява страната, наричайки я " велика народна власт “ и възхвалявайки Путин, който съпоставя с починалия папа Йоан Павел II.

Той също по този начин е упрекнат в обезчестяване и полово посягане над млада френска актриса в дома му в Париж през 2018 година, обвиняване, което той назова “неоснователно “.

72-годишният Депардийо беше станал другар на Путин, само че дни след началото на " специфичната военна интервенция ", както към момента се назовава от Кремъл протичащото се в Украйна, артистът прикани Киев и Москва да оставят оръжията настрани и да седнат на масата за договаряния.

" Русия и Украйна постоянно са били приятелски страни, сподели той пред Агенция " Франс прес " тогава.

В четвъртък той сподели, че ще даде всички доходи от три вечери на концерти в Париж от петък на " украинските жертви на тази трагична братоубийствена война ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР