Руският народ може и да не се съхрани, ако Западът

...
Руският народ може и да не се съхрани, ако Западът
Коментари Харесай

Путин: Разпадне ли се Русия, няма да има руски народ

Руският народ може и да не се запази, в случай че Западът успее да унищожи Руската федерация и да откри надзор над нейните фрагменти „ московци, уралци и други “. Това съобщи Владимир Путин в изявление за телевизионния канал " Русия-1 " за предаването " Москва. Кремъл. Путин " в неделя, на което се базира ТАСС, представени от БГНЕС.

„ Ако следваме този път (разпадането на Русия), мисля, че ориста на доста нации в Русия и на първо място, несъмнено, на съветския народ може да се промени фрапантно, просто по съществен метод “, посочи водачът, отговаряйки на въпроси на публицист Павел Зарубин. " Дори не знам дали такава етническа група като съветския народ може да оцелее във формата, в която съществува през днешния ден. Е, ще има московчани, уралци и по този начин нататък ", добави Путин.

Той акцентира, че " тези проекти са записани на хартия ". Путин добави, че Русия в изискванията на създаване на връзките се е пробвала да не приказва за това " от съображения за партньорство ". " Но всичко това го има, всичко е написано, написано е на лист хартия. Е, и в този момент, когато опитите им да преправят света по собствен облик и сходство след разпадането на Светския съюз, те го доведоха до такаваситуация. Ние естествено, че сме принудени да реагираме ", означи Путин.

В същото изявление той съобщи, че " Те имат една цел - да разформират някогашния Съветски съюз и главната му част Руската федерация. И тогава може би ще ни одобряват в по този начин нареченото семейство на цивилизованите нации, само че поотделно, всяка част поотделно. Защо? За да притискат тези елементи и да ги поставите под техен надзор ".

Засягайки войната в Украйна, той уточни, че „ те изпращат оръжия за десетки милиарди долари в Украйна. Това в действителност е присъединяване. “, Това значи, че те вземат участие, въпреки и индиректно, в закононарушенията, осъществявани от киевския режим “

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР