Руският народ е източник на власт в страната, единната воля

...
Руският народ е източник на власт в страната, единната воля
Коментари Харесай

Владимир Путин благодари на руснаците, които са гласували

Руският народ е източник на власт в страната, единната воля на народите на Руската федерация се образува от всеки глас. Това съобщи съветският президент Владимир Путин след следващата си победа на президентските избори в Русия. 71-годишният държавен глава завоюва нов шестгодишен мандат откакто получи рекорден резултат за постсъветската ера. Путин печели президентските избори с близо 90%.

Президентът на Русия Владимир Путин благодари на руснаците, които отидоха да гласоподават, като сподели, че резултатът от президентските избори ще разреши на съветското общество да се консолидира и да стане по-силно. Той уточни, че ще направи всичко по силите си, с цел да реши проблемите на страната.

Путин съобщи, че приоритет на Русия би трябвало да бъдат дилемите, свързани с това, което Москва назовава " специфична военна интервенция " в Украйна. Според него съветската войска би трябвало да стане по-силна.

Според управляващите изборната интензивност е била 74 % - най-високата, записана в миналото на президентски избори в съветската история.

По думите му митингът на опозицията, проведен против него, не е имал никакъв резултат, само че съобщи, че хората, които са попречили посредством вандалски дейности на гласуването на други хора, би трябвало да бъдат осъдени.

На конференцията в предизборния си щаб той сподели още, че се е съгласил на договорка за замяна на пандизчии, включваща Алексей Навални преди гибелта му предишния месец. Путин уточни, че основно изискване за размяната е щяло да бъде това Навални да не се връща в Русия.

" Що се отнася до господин Навални... Да, той умря. Това постоянно е печално събитие. Имали сме и други случаи, когато в местата за отнемане от независимост хора са умирали. А белким в Съединени американски щати такова нещо не се е случвало? Случвало се е и нееднократно ", акцентира той.

Владимир Путин сподели също, че е подготвен за диалози по френското предложение за преустановяване на огъня в Украйна по време на Олимпийските игри, само че би трябвало да държи сметка за ползите на Русия на фронтовата линия.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР