Руският милиардер Роман Абрамович ще се раздели с третата си

...
Руският милиардер Роман Абрамович ще се раздели с третата си
Коментари Харесай

Роман Абрамович се раздели с третата си жена

Руският милиардер Роман Абрамович ще се раздели с третата си жена Дария Жукова.

Двойката удостовери слуховете със взаимно изказване.

Анджелина Джоли за първи път приказва за развода

Не правете тези големи бърка по време на бракоразвод

"След 10 години дружно двамата взехме сложното решение да се разделим. Оставаме близки другари, родители и сътрудници в взаимните ни планове ", гласи общото им официално съобщение.

Не е ясно дали двойката ще има фиктивен бракоразвод.

Двамата са дружно от 2005г., ожениха се през 2008, а до 2014 успяваха да опазят брачния си съюз в загадка. Абрамович и Жукова бяха една от най-известните двойки в съветския елит.

EXCLUSIVE: Russian billionaire Roman Abramovich and his wife of 10 years Dasha Zhukova have split https://t.co/EzqLqd6gdL
— New York Post (@nypost) August 7, 2017
Състоянието на предприемача, притежател на британския футболен гранд Челси, се прави оценка на 9,2 милиарда $, което го прави 139-тия най-богат човек в света.

Роман Абрамович е някогашен губернатор на съветския окръг Чукотка (2001-2008), а до 2005г. държеше и контролния пакет от акции в компанията "Сибнефт ", която продаде на Газпром.

Абрамович е прочут с любовта си към лукса, притежател е на втората най-голяма яхта в света и голям брой недвижими парцели по земното кълбо.

Дария (или Даша) Жукова, 14 години по-млада от 50-годишния Абрамович, е щерка на съветски петролен магнат. Тя се е изучила в Съединени американски щати и е един от огромните играчи на международния пазар за изкуство.

Are You Dumb? $9.1 Billionaire Russian Roman Abramovich Divorcing Wife With No Clear Prenup https://t.co/7Nv4HBZyro pic.twitter.com/EeqmqQDtYf
— Bossip (@Bossip) August 7, 2017
Съвместно с Абрамович е създател на музея за модерно изкуство в Москва "Гараж " и културния център "Остров Нова Холандия " в Санкт Петербург.

Двамата имат две деца - 8-годишният наследник Аарон Александър и 4-годишната щерка Лея.

Това е трети брак на Абрамович, който има още двама синове и три дъщери.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР