Руският милиардер Игор Неклюдов почина от инфаркт в болницата в

...
Руският милиардер Игор Неклюдов почина от инфаркт в болницата в
Коментари Харесай

Жестока трагедия! Милиардер почина от инфаркт, след като му се сторило, че е убил детенце в катастрофа

Руският милиардер Игор Неклюдов умря от инфаркт в болничното заведение в град Хабаровск, мислейки си, че по негова виновност в злополука е починало бебе на една годинка. Версиите за случая към този момент са разнообразни.

Според една от тях - детето просто паднало до колата на Неклюдов, а съгласно друга - амтомобилът го е блъснал, давайки на заден ход. Детенцето не е потърпевшо съществено, само че незнайно по какъв начин до милиардера пристигнала изкривена информация, а точно, че по негова виновност е починало.

По данни на медиите случаят, предхождащ гибелта на милиардера, е станал на 17 юли край развлекателен център, около който предприемачът минавал с колата си.

Детенцето било откарано в болница, а Неклюдов персонално наблюдавал то да получи цялата нужна помок. При обстойния обзор лекарите не разкрили никакви контузии, само одраскване на коленете при рухването. Но цялото това произшествие предприемачът приел доста тежко, преживявал за случилото се и изпаднал в нервна рецесия, мислейки, че се е случило нещо по-лошо.

Според една от версиите по-късно на 19 юли Неклюдов научава за гибелта на дете на една годинка и по някаква причина решил, че се касае точно за момченцето, което е блъснал преди този момент. Според разкази на негови сътрудници може просто доста мощно да е претърпял злополуката и това да е довело до прочувствена рецесия

Малко по-късно той получил инфаркт, който се оказал гибелен и без значение от напъните на лекарите, умрял.
Новината за гибелта му бе доказана и от компания " Далрео ", на която той бе създател.

Самата компания бе измежду най-големите и държи в ръководство няколко бизнесцентрове, фитнес-клубове, кина, туристически комплекс и хотел. Неклюдов бе и измежду учредителите на локална телевизия, както и на компанията " Далреострой ", който строи в Хабаровск хотел от веригата " Хилтън ".

Независимо от това, че постоянно се е старал да страни от публичността, името на Игор Неклюдов въпреки всичко няколко пъти е излизало на бял свят в медиите и всякога е свързвано със кавги.


Григорий Мамурин

Преди две години внукът му Григорий Мамурин става блогър и основава народен канал, в който за пари предлага на инцидентни минувачи да извършат унизителни за тях действия - да вземем за пример да се съблекат на обществено място или даже да пият урина.

Видеоклиповете тогава стават все по-популярни, само че по едно и също време с това провокират яд измежду обществеността. Тогава строгият дядо отсъжда внукът да дойде при него в Хабароск, с цел да бъде превъзпитан.

През 2010 година, тогава още 18 годишната внучка на предприемача Анна Мария Мамурина е отвлечена за откуп. Студентката от Хабаровската академия по стопанска система и право пътува в колата си, когато тя е спряна от похитителите си, извадена е принудително от автомобила и откарана в незнайна посока.

След договаряния за голям откуп се оказва, че всичко е проведено от един от чиновниците в компанията на Неклюдов.

Превод и редакция БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР